Mungojnë llotot pa futbollin! Amerikanët më të çmendur se shqiptarët: Si do jetë moti nesër? Vendosni bastet!

Bastet kanë shoqëruar botën sportive prej vitesh, duke bërë që për shumë persona të kthehet në një ves që zor se largohet. Ndërkohë të gjitha aktivitetet sportive janë ndalur si shkak i pandemisë Covid-19, ndërsa as kazinotë apo lojërat e tjera të fatin nuk janë më në dispozicion të qytetarëve. Por dëshira për vendosur baste i kalon limitet dhe për këtë arsye amerikanët e kanë gjetur zgjidhjen e tyre.

Me sa duket shqiptarët nuk janë të vetmit të çmendur pas llotove, pasi në Amerikë tani kanë filluar të luajnë me parashikimin e motit. A keni një ide se si do të jetë moti nesër? Atëherë vendosni bastet tuaja dhe mund të bëheni me para. Kështu një kompani bastesh në Neë York ka bërë me dije se ka dëgjuar propozimin e një klienti për të krijuar baste të pazakonta, duke përdorur temperaturën e qyteteve të tjera të botës. E kujt do ia merrte mendja se një ditë fiksimi i çmendur pas basteve të arrinte deri në atë pikë sa të luaje para për të gjetur temperaturën në vende të ndryshme të globit./Sport Ekspres/