Miqësore në tokën franceze për Shqipërinë U20, Biturku shpall listën

0

Shqipëria U20 ka nisur punën për miqësoren e 15 majit kundër bashkëmoshatarëve nga Katari. Ekipi i drejtuar nga Ilir Biturku është grumbulluar në Marcoussis Center të Parisit, aty ku do të zhvillojnë dy seanca stërvitore.

Ndeshja zhvillohet ditën e mërkurë në orën 18:00. Qëllimi i kësaj miqësoreje është evidentimi i lojtarëve të ditëlindjes 1999-2000. Shumica e tyre vijnë nga kampionati shqiptar, pasi data 15 nuk është zyrtare nga FIFA dhe Biturku nuk mund të grumbullojë kë dëshiron.

Tre lojtarë janë grumbulluar nga Superiorja, ndërsa nuk mungojnë lojtarë të grumbulluar nga Vllaznia dhe Besa.

Lista e lojtarëve të grumbulluar
You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.