“Miku im, Ben”/ “Të presim në stadium tani”, Armand Duka reagon për artistin e madh shqiptar

0

Arben Derhemi, artisti i madh shqiptar, ka kaluar një gjendje të vështirë për shkak të disa komplikimeve shëndetsore. Për këtë arsye ka qenë e nevojshme shtrimi i tij në spital për t’u përmirësuar dhe që të kthehet për t’i shërbyer artin popullit shqiptar.

Ndërkohë ka reaguar edhe presidenti i FSHF-së, Armand Duka, që uron për një ndërhyrje që të shkojë me sukses për Arben Derhemin, duke e kërkuar sa më shpejtë që të jetë i pranishëm edhe në stadium. /Sport Ekspres/

Reagimi i plotë

Miku im, Ben!

Uroj që ndërhyrja në Spitalin e Neurokirugjisë, të ketë dalë me sukses. Dhe shpejt të kthehesh në skenë, vital dhe i fortë. Për të na risjellë vlerat e një arti, për të cilin kemi nevojë, siç është teatri dhe kinematografia. Gjithashtu, të presim të kthehesh në stadium. Si dashamirës, bashkëpunëtor i FSHF dhe si një mik.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.