Midëllsbrou pushon Karankan, Murinjo: E di cilët lojtarë e larguan

0

Aitor Karanka është pushuar nga puna si trajner i Midëllsbrout, pas 4 vitesh në drejtim. Vite të suksesshme, sepse ai e ngjiti Boron në Premier, por tani rrezikohet rënia dhe klubi ka marrë masa, aq më shumë që Karanka ka pasur probleme me disa lojtarë.

Pushimi i Karankas ka zemëruar Zhoze Murinjon, mik i ngushtë më Karankan, i cili ka qenë ndihmësi i Murinjos në Madrid.

“I di emrat e lojtarëve që e pushuan nga puna Karankan.

” Ai i shpëto nga rënia në Ligën 1 në vitin e parë, i ngjiti në Premier Ligë sezonin e shkuar, ndaj është logjike që ta pushojnë nga puna”, komenton me ironi Murinjo.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.