Mesit i hiqet dënimi me një arsyetim qesharak

1

Lionel Mesi u dënua me 4 ndeshje pezullim në arenën ndërkombëtare, pas ndeshjes Argjentinë- Kili, ku ofendoi arbitrin.

Pamjet filmike gozhduan yllin argjentinas, pasi u pa duke i thënë “La concha de tu madre” njërit prej arbitrave, që pak a shumë përkthehet “vafsh në të sat’ëme”.

Megjithat, ditët e fundit apelimi urgjent i Argjentinës në FIFA ka pasur sukses dhe Mesit i është hequr pezullimi.

Ajo që bën përshtypje është arsyetimi për heqjen e dënimit: “Mesi ishte duke biseduar në mënyrë jo agresive me arbitrin dhe fjalori i përdorur prej tij ishte në rangun e bisedës normale, pa ofendim”.

You might also like
1 Comment
  1. arturi says

    Gjin Gjoni po “gjykonte”? 😉

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.