Mbledhja e parë pas zgjedhjeve, FSHF vendos çmimet e biletave për Shqipëri-Norvegji

0

Qeveria e re e futbollit shqiptar, dekretuar bë zgjedhjet e zhvilluara në fillim të këtij muaji, ka nisur punë zyrtarisht sot, më mbledhjen e pare te Komitetit të ri Ekzekutiv, ku në fakt ka pak emra të rinj.

Komiteti Ekzekutiv i FSHF gjatë mbledhjes së sotme, ndër të tjera ka miratuar edhe çmimet e biletave për ndeshjen miqësore të 26 marsit me Norvegjinë që do të luhet në “Elbasan Arena”, takim i planifikuar kohë më parë, ku ekipi përfaqësues nën drejtimin e trajnerit Kristian Panuçi do të ketë një tjetër test. Sipas tabelës së miratuar, më poshtë janë edhe çmimet. Në një njoftim të dytë do të publikohet edhe nisja e shitjes së tyre. Çmime të përballueshme për të gjithë në disa sektorë, çmime paksa të larta diku tjetër dhe natyrisht çmime për milionerët e Shqipërisë në tribunën VIP.

ÇMIMET E BILETAVE PËR SHQIPËRI-NORVEGJI

Tribunat                         Çmimi

Tribuna VIP                    6.000 leke

Tribuna B3, A2, A3        4.000 lekë

Tribuna B2, B3, A1, A5 3.000 leke

Tribuna B1, B5              2.000 leke

Tribuna E                       1.000 lekë

Tribuna D, F                   700 lekë

Tribuna C1, C3, G1, G3 500 lekë

Tribuna C2, G2              300 lekë

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.