Mavraj-Papadoupulos, dera përballë…

0

Në fushë dhe jashtë saj. Mërgim Mavraj dhe Kiriakos Papadopulos janë edhe fqinjë jashtë saj, pasi jetojnë në një lagje dhe shtëpitë janë ngjitur. Po flasim për zonën Pëseldorf, ndër më të bukurat dhe pasurat e qytetit, teksa bashkë me ata jetojnë edhe Santos dhe Uallas, gjithashtu blerjet e reja të janarit. Këto shtëpi, natyrisht, ia ka siguruar klubit, por kjo është një situatë e mirë për Hamburgun, teksa lojtarët bëjnë edhe humor në lidhje me këtë gjë. “Ndonjëherë na duhet t’i biem ziles së njëri-tjetrit, edhe pse në të vërtetë s’kemi zile, por trokasim…”, bën shaka Mavraj.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.