Manaj, ja firma me Interin!

0

Firma e Rei Manajt me Interin ishte një nga lajmet më të bujshme të merkatos për talentet shqiptare, teksa duhet theksuar fakti se Kremoneze nuk arriti të përfitonte shumën e dëshiruar, edhe pse në sajë të huazimeve dhe bonuseve, mund të prekë një investim tek 1 mln eurot. Dhe, scout zikaltër që e kanë ndjekur dhe sinjalizuar, kanë raportuar se bëhet fjalë për një sulmues që i ngjan karakteristikave të Ibrës, si në aspektin tekniko-taktik, fizik, por edhe në karakter. Sot ai ka hedhur firmen mbi kontraten qe do te jete per 5 vitet e ardhshme.

 

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.