Kinezët nuk duken, shtyhet kësti i radhës

0

Sot ishte dita e përfolur për pagesën e radhës prej 100 milionësh, kësti i tretë në operacionin për blerjen e Milanit nga kompania kineze Sino Europe Sport.

Pritej që shuma të kalonte në arkat e Fininvestit sot, për të mbajtur gjallë gjithë operacionin, por për arsye teknike kjo nuk ka ndodhur.

Tashmë flitet se gjithçka mund të kryhet nesër ose të hënën, por vonesa e radhës shton djeshëm dyshimet rreth grupit kinez që është katandisur me një investitor, sepse janë larguar emra të rëndësishëm dhe gjithashtu nuk është më në lojë shteti kinez.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.