Kaos në Skënder Halili, Fanatics anulojnë stërvitjen, sulmohet Gilman Lika

0

E turpshme, skandaloze ajo që ndodh në Skënder Halili.

Grupimi i organizuar Fanatics, ashtu si kishte lajmëruar, është paraqitur në ambientet stërvitore të Tiranës dhe ka pushtuar fushën.

Pak minuta “gjyq” skuadrës, që realisht nuk ka lidhje me historinë e stadiumit “Selman Stërmasi”, por gjithçka ka degjeneruar.

Gilman Lika ka qenë viktimë e një agresioni skandaloz nga një grup i vogël tifozësh, ndërsa ka debatuar me tifozët edhe Edvan Bakaj.

Momente kaotike, me grushte e ofendime: Tirana është në pikën më të ulët të historisë së vet.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.