Kaos me Lacio-Milan, luhet sot me orar të ri

0

Nuk po merret vesh ç’po ndodh me Lacio-Milan. Moti i keq bëri që sfida e Serisë A të vihej në dyshim, ndërsa në mesditë u vendos shtyrja, shkak moti i keq në Romë.

Shirat e furishëm kanë përmbytur rrugët, ndaj u vendos shtyrja, por pak më vonë ka ardhur urdhri i ri.

Me vendim të prefektit të Romës, do të luhet, me orar të ri, duke nisur prej orës 16.00.

Shirat mund të ndalen dhe rrugët të lirohen, por gjithsesi para ndeshjes do të ketë një mbledhje tjetër.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.