Kampionët dallohen nga detajet! Nuk ka kritika apo gjyqe të hapura, Edmond Dosti bën roman për mediat sportive

0

Nga Klaudio Ndreca

Më parë jemi mësuar që nëse një figurë e njohur e sportit shkruan për mediat sportive, atëherë flitet për një denoncim apo për ndonjë “gjyq publik”. Por gjithmonë ka vend për përjashtime dhe Edmond Dosti na sjellë frymën e huaj dhe pak nga Austria ku ndodhet, në Shqipërinë tonë të përbashkët.

Këtë herë duke bërë një roman të gjatë për të falenderuar të gjitha njerëzit që kanë ndihmuar për të përcjellë punën e lojtarëve në epoka të ndryshme. Duke marrë rastin personal dhe duke ndërruar disi rolet, pasi këtë herë është Dosti që shkruan për të gjithë njerëzit që më parë e kanë bërë këtë gjë për të. Pavarësisht kritikave dhe artikujve që jo gjithmonë kanë qenë pozitiv, por në fund të gjithë meritojnë mirënjohjen e munguar dhe që rrallëherë mund të vijë në këtë mënyrë. Sepse në fund të fundit, kampionët dallohen nga detajet… /Sport Ekspres/

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.