“Kam vendosur mbi 15 mijë baste!”

0

Pas skualifikimit 18 mujor nga FA, Xho Barton, lojtari i Barnleit pranon fajin dhe deklaron se do të tërhiqet nga futbolli: “Vendim i rëndë, por e respektoj. Po, kam vendosur më shumë se 15 mijë baste në çdo sport dhe më shumë se 1200 ishin mbi futbollin, por kurrë s’kam vendosur bast kundër ekipit ku luaja… Vendosja mesatarisht 150 sterlina për të fituar shumë pak, pasi ishte shpesh sëmundje, pasi s’mund të rrija dot… Rroga që ne futbollistët fitojmë na jep mundësinë që t’i flakim paratë edhe në këtë mënyrë, por s’jam i vetmi”…

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.