Insinje si fantazmë, çfarë rrengu ndaj Balotelit!

0

Mario Baloteli ka rënë në grackën e shokëve të tij të skuadrës në kombëtare. Domeniko Krishito dhe Lorenz Insinje i kanë bërë një rreng sulmuesit në grumbullim.

Sulmuesi i Nicës ndodhej në dhomë me lojtarët e përmendur më sipër, ndërkohë që Insinje  i fshehur pas perdes priste Balotelin të afrohej dhe ta kryente misionin e tij me sukses.

Lojtari i Napolit me t’u afruar Baloteli pranë ka lëvizur perden, duke e trembur shokun tij e tij. Gjithsesi shpëtoi telefoni pa rënë në tokë dhe gjithçka iu kthye normalitetit, sigurisht pas të qeshurave pafund të Insinjes dhe Krishitos.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.