Gruaja e Martial tregon vuajtjet nga Murinjo: Ishte gjithmonë i heshtur, po binte ngadalë

Martial e ka vuajtur shumë periudhën kur Murinjo drejtonte Manchester United. Kjo pasi tekniku portugezi nuk i jepte hapësira në skuadër. Ndërkohë për të folur më hapur për këtë periudhë, ka menduar gruaja e sulmuesit francez. “Ishte një periudhë shumë e vështirë, pasi Murinjo nuk po i besonte shumë. Në ato momente Martial ishte gjithmnë i heshtur.

Dhe ne që duhej ta shihnim duke rënë ngadalë, në situatën emocionale. Ishte moment shumë i vështirë edhe për mua. Ndonjëherë nuk mund të shkoja dhe në disa evenimente, vetëm për të mos e parë Murinjon se nuk donte që të përfshihesha. Kur ai shënonte, isha aq krenaria sa doja të bërtisja dhe ta dëgjonte gjithë bota”, ka thënë Melanie Da Cruz. /Sport Ekspres/