Godelli nuk ia del, jashtë në dygarësh

0

Daniel Godelli nuk ka arritur të imitojë Briken Caljen, i cili dje u shpall kampion i trefishtë Europe.

Sot Godelli tentoi në shkëputje në 160 kilogramë dhe nuk ia doli në asnjërën nga provat. Shpresa e vetme për medalje të vogël evropiane mbetet shtytja.

Godelli e nisi garën e tij pasi kishin mbaruar të gjithë të tjerët, duke vendosur menjëherë peshën 159 kilogramë në shtangë, por nuk ia doli në asnjërën provë, një zhgënjim i madh për një ndër yjet e peshëngritjes sonë.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.