Gjest fantastik për ksenofobinë në Gjermani

0

A është kjo fotoja më e bukur, që një skuadër futbolli ka bërë ndonjëherë? Kështu e nis “Sport Bild” shkrimin e saj për një veprim fantastik të një skuadre gjermane. Përgjigjja është: “Padiskutim që po!” Këta djem që shihni janë lojtarë të skuadrës gjermane Deinster SV dhe kanë një mesazh të fortë kundër ksenofobisë dhe dhunës verbale. Ekipi ka një emigrant nga Sudani, i cili është keqtrajtuar nga njerëzit dhe kjo është arsyeja që Deinster SV e ka mbështetur me këtë foto.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.