Gëce i “ringjallur”, Dortmundi vihet në lëvizje

0

Mario Gëce ka lënë pas dëmtimet e shumta dhe sëmundjen e rrallë që e la një vit të tërë pa futboll. Te Dortmundi besojnë ende te 27-vjeçari dhe palët kanë filluar negociatat për rinovimin e kontratës.

Kontrata aktuale e Gëces mbaron në fund të vitit 2020. Fantazisti është lojtari më i paguar te Dortmundi me një pagë vjetore prej 10 milionë eurosh.

Më kontratën e re, Dortmund ka propozuar një ulje të pagës deri në 6 milionë euro në këmbim të tri viteve shtesë me ngjyrat verdhezi.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.