Gabimisht arbitre…

0

Denise Bueno është femër seksi nga Sao Paulo e Brazilit, ku ndër të tjera bën edhe arbitren anësore në futbollin amator.

Gjithsesi, është një hobi, që i shërben të tërheqë vëmendjen e meshkujve, sepse me fizikun e saj nuk kalon pa rënë në sy.

Aspirante për modele dhe për të hyrë në “Big Brother”, Denise është fotografuar në një ndeshje duke veshur vetëm një bluzë, pa asgjë poshtë, ndërsa një moment bluza laget, duke pirë ujë.

Me siguri një mënyrë e zgjuar për t’u bërë e famshme, sepse nuk ka mundësi që të arbitrojë vërtet e (zh)veshur ashtu.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.