Frikë nga spiunët me dron, FIFA merr masat me “snajper”!

0

Tre persona të panjohur me skuadrën braziliane, me dylbi dhe radiomarrës, ndodheshin në tarracën e ndërtesës pranë fushës ku po stërvitet dhe është akomoduar Seleçao. Por, nuk ishin spiunë, sigurisht. Bëhej fjalë për aleatë të komisionit teknik të Tites.

Sipas federatës braziliane, kjo është një skuadër e ofruar nga FIFA për të gjithë ekipet dhe me dedikim të plotë, për të shmangur spiunët kundërshtarë për të zbuluar formacione apo edhe indikacione të rëndësishme në kuadër të kupës së botës.
Janë të autorizuar që të godasin çdo dron që do të qëndrojë mbi fushën stërvitore të ekipit. Për të bërë këtë, përdorin mjete që bllokojnë frekuencën e objektit elektronik.

Ndërtesa është një hotel – i treguar në adresën zyrtare të FIFA-s si pritës i turneut. Por, sipas federatës braziliane, dhomat me dritare në fushë do të përdoren gjatë kalimit nga përfaqësues të Soçit, ekskluzivisht nga atletë në pankinë në Komitetin Olimpik Rus.

Konferedata braziliane është siguruar që vetëm rezidentët e një listë të dërguar nga komiteti do të kenë akses në adresën zyrtare. Gjatë stërvitjes së djeshme, ishin të zëna disa ballkone.
Në akord, gjithashtu, është vendosur që asnjë formacion nuk mund të fotografohet nga miqtë.
Delegacioni do të shkojë në Rostov të premten, ndërsa të dielën është ndeshja me Zvicrën, për t’u kthyer më pas sërish në Soçi.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

http://sportekspres.com/wp-content/uploads/2019/02/fotoblinibilta.jpeg