Fqinj të zhurmshëm, Mesi gjen zgjidhjen perfekte

0

Sa herë jemi ankuar për zhurmën që shkakton ndonjë fqinj, sidomos pas mesnate? Pafundësisht, nëse nuk jetoni në fshat, në një distancë sigurie nga shtëpia më e afërt.

Zgjidhje ka shumë, ose nuk ka fare në disa raste, por Lionel Mesi ka gjetur zgjidhjen perfekte, siç zbulon shoku i tij i skuadrës Ivan Rakitiç, duke folur për mediat në Kroaci.

“Për fat, unë nuk kam pasur ndonjëherë probleme me fqinjët. Mesi nuk ka pasur kaq fat, sepse kishte fqinj shumë të zhurmshëm dhe nuk ishte i qetë, ndaj ua bleu shtëpinë. Në Andaluzi janë si ne ballkanasit, ndërsa në Barcelonë jeta është shumë e qetë, si në Zvicër, ka shumë respekt dhe mbahet distancë mes njerëzve”.

Morali i historisë: nëse je i varfër, je i pashpresë!

Barcelona superstar Messi lives in a plus neighbourhood near Barcelona with his young family

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.