Fotoja që vlen plot … 3 mln euro!

0

Fotografia që bëri Angel Di Maria para se të iu nënshtrohet testeve mjekësore në Paris Saint-Germain, pritet që t’i kushtojë klubit parisien tre milionë funta.

Trajneri Van Gaal është ankuar pasi që sipas tij një gjë e tillë është e ndaluar pasi lojtari nuk ka marrë leje për të shkuar në teste mjekësore.

Dhe tash plus 43 milionë funtavë të tjera që United do të marrë për Di Marian pritet që t’i shtohet edhe tre milionë të tjerë për foton e realizuar në Doha.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.