(Foto) Gashi, tani edhe reklamë në rrugë!

0

Shkëlzen Gashi, futbollisti i Kolorado Rapids, skuadra e MLS-së amerikane, edhe pse nuk ftohet më te Shqipëria, pasi ka bërë fjalë me Xhani de Biazin, vazhdon të jetë një yll përtej Oqeanit dhe, fama e tij po përhapet aq shumë saqë tashmë edhe në një nga rrugët kryesore të Denverit, te reklama e skuadrës, shfaqet pikërisht fotografia e tij…

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.