Formula 1 – Kimi Raikonen është i gatshëm për të garuar në Çmimin e Madh të Brazili

0

Kimi Raikonen është i gatshëm për të garuar në Çmimin e Madh të Brazilit, që është e parafundit për këtë sezon. “Pista më pëlqen edhe sepse është shumë e shkurtër dhe argëtuese për të drejtuar makinën. Vitin e kaluar është hedhur një asfalt i ri dhe niveli i shtesës ishte i pranueshëm dhe të lejon të jesh më agresiv në garëë. Fakti që është shumë i shkurtër nuk do të thotë që gara është më e thjeshtë. Ka shumë faktorë dhe jo më pak i rëndësishëm është edhe koha”.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

http://sportekspres.com/wp-content/uploads/2019/02/fotoblinibilta.jpeg