FORMACIONI I MUNDSHËM I KUKËSIT DHE TEUTËS

0

KUKESI

4-2-3-1

Koci

Hallaçi, Ndoni, Musolli, Mici

Hasani, Nika

Flores, Moreira, Karioka

Lima

Trajner: M. Troisi

 

TEUTA

4-1-4-1

Rizvani

Kuka Shkalla R. Hoxha Kotobelli

Mihani

Hila Hodo Dita Lamçja

A, Magani

Trajner: G. Magani

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here