Fiordelizi i kërkon falje Higuainit: Po deshe, vij në Torino!

0

“Gonzalo Higuain është i sëmurë, më kërkon fotot e të pasmeve të mia”, shkruante para pak ditësh në një bisedë në rrjetet sociale Antonela Fiordelizi, sportiste e skermës, që në fakt nga pas është një mrekulli natyre.

Tani Antonela pendohet dhe i kërkon falje publike Higuainit, duke folur për revistën e përjavshme “Chi” në Itali: “Gonzalo, të kërkoj falje. Jam gati të vij në Torino, ose eja ti në Salerno, të të jap një kafe. Nuk doja të shkruaja ashtu, ishte thjesht një batutë që përdoret nga të rinjtë, më fal”.

Gjithsesi, Fiordelizi konfirmon se Higuain në rrjetet sociale ia kërkuar realisht fotot e të pasmeve, pasi nuk ishte i bindur nëse ishin natyrale, apo të manipuluara në fotot online.

Me siguri, po u takuan, nuk do ndalen te kafet…

 

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.