Festë e madhe te Kombëtarja para Turqisë, Reja është e gjithë arsyeja

Përpara ndeshjes së Shqipërisë me Turqinë, te Kombëtarja ka vend për optimizëm dhe festë. Sa i përket kësaj të fundit, një arsye madhe është Reja.

Tekniku italian feston datëlindjen dhe nga ana e Kombëtares është organizuar një festë. Me tortën e urimit, padyshim që kjo ditë është e veçantë edhe për vetë trajnerin. Pikërisht ashtu siç do të ndodhte edhe në kohën e De Biazit, ku Kombëtarja tregon se ka frymën pozitive dhe më të mirë të mundshme për të zbritur në një finale si ajo ndaj Turqisë. /Sport Ekspres/