FBP, 12 vjet pezullim tre peshëngritësve tanë

0

Daniel Godelli, Romela Begaj dhe Hysen Pulaku, pasi rezultuan pozitivë në testet e anti-dopingut  janë  njohur edhe me masën disiplinore ndaj tyre dhënë nga Federata Botërore e Peshëngritjes. 12 vjet pezullim nga çdo aktivitet sportiv në total për tre peshëngritësit shqiptarë dhe dënimi i rëndë i shkon Hysen Pulahut. Sportistëve i janë hequr të gjitha medaljet e marra në garën e fundit.

Ja dënimet dhënë nga FBP:

DANIEL GODELLI 2 vjet pezullim
ROMELA BEGAJ    2 vjet pezullim
HYSEN PULAKU    8 vjet pezullim

 

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.