Fair-play financiar, CAS merr vendimin final për PSG-në

0

PSG njihet si një ndër klubet që ka shpenzuar më së shumti në vitet e fundit për transferimin e lojtarëve dhe jo vetëm. Prej kohësh, UEFA kishte hapur një hetim ndaj klubit francez, për shkak të rregullave të “Fair-playt financiar”.

Organizmi më i lartë qeverisës i futbollit evropian, së fundmi kishte kërkuar që hetimet t’i niste dhe një herë nga e para, por PSG doli menjëherë kundër, madje duke e çuar çështjen në Gjykatën e arbitrazhit, siç njihet nga të gjithë me emrin CAS.

Ditën e sotme është raportuar zyrtarisht vendimi dhe CAS ka bërë me dije se hetimi është mbyllur dhe nuk do të rinisë nga e para, duke i dhënë të drejtë PSG-së. Për francezët nuk do të ketë asnjë masë ose dënim.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.