Enrike: Fitorja? S’kam më fuqi…

0

Luis Enrike është shfaqur i kënaqur për fitoren e arritur ndaj Sitit, edhe pse pranon se “ky sukses më ka lënë pa energji psiko-fizike. Sepse na është dashur shumë shumë punë për të përgatitur këtë ndeshje të rëndësishme, duke qenë se përballë kemi një super ekip dhe një trajner ndër më të mirët në qarkullim dhe që i përgatit ndeshjet ashtu si duhet. Mesi? Më i miri në botë, si mund të dyshohet për formën e tij?! Madje, kur shënoi golin eparë si “dhuratë”, u nxeh pak… Kemi lojtarë që nëse i lë pak hapësirë, mund të të godasin në çdo moment”.

 

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.