Eleminohet edhe Islam Islamaj

0

Pas Vilson Ndregjonit në peshën 65 kg dhe Egzon Shalës në peshën 97 kg dje në mbrëmje ka qenë radha e Islam Islamajt në peshën 57 kg të mundjes së lirë që të eliminohej në Kampionatin Botëror në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Pas ka kaluar në 1/16 e finaleve, atje ku ka fituar nga kongolezit Kalimen Detrik Pabro, thellësisht 10-0 me të njëjtin rezultat është mundur në 1/8 e finaleve nga francezi Zoheir El Ouarraqe. Përfundimisht asnjë shenjë nga shqiptarët në Botërorin e Mundjes.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

http://sportekspres.com/wp-content/uploads/2019/02/fotoblinibilta.jpeg