Edhe Italia ka një çështje, Barzali “dezerton”

0

Në Shqipëri po merremi pa fund me largimin e Abrashit dhe Taulant Xhakës nga kombëtarja, por nuk jemi të vetmit që kemi halle të tilla. Edhe Italia ka një çështje dhe po bëhet jo pak zhurmë në lidhje me mbrojtësin veteran Andrea Barzali.

Futbollisti i Juventusit u largua nga kombëtarja pas fitores kundër Shqipërisë, me arsye disa probleme personale.

Megjithatë, mbrëmjen e së shtunës Barzali ishte në një nga diskotekat e famshme në Riçone, me foto të tij që u shfaqën online. Pikërisht fotoja e tij, me buzëqeshje të lumtur, ka bërë që të plasin akuzat, pasi mbrojtësi u largua gjoja për probleme familjare.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.