Edhe Donaruma bën gafa

0

Është portieri i momentit, duke u konsideruar pasardhësi i Xhixhi Bufonit dhe duke pasur një vlerë të frikshme në treg, edhe pse Milani shpreson të mos e shesë.

Megjithatë, Xhanluixhi Donaruma është njerëzor, si të gjithë ne dhe sot në Peskara erdhi prova.

Një top i kthyer pas në minutat e para nga Paleta, një gabim i Donarumës në ndalimin e topit dhe… gol!

Edhe më të mirëve u ndodh…

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.