E para, luhet vetëm për mbijetesën

0
Luhen 8 ndeshje dhe në kategorinë e Parë, por nëse sa u përket skuadrave që do të ngjiten në Superiore, lufta për mbijetesë është mjaft e fortë. Luhen pjesët e dyta…
DIREKT
Kategoria e Parë, Grupi A (Play-out)
Besa 3-0 Vllaznia B
Tërbuni 1-0  Burreli
Kategoria e Parë, Grupi A (Play-off)
Erzeni 0-2 Kastrioti
Besëlidhja 3-1 Dinamo
Kategoria e Parë, Grupi B (Play-off)
Apolonia 0-1 Tirana
Pogradeci 3-2 Tomori
Kategroia e Parë, Grupi B (Play-out)
Shënkolli 1-1 Naftetari
Turbina 0-0 Shkumbini
You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.