E krahasoi Albin Kurtin me Kim Jong Un, arbitrin Qëndrim Vata e pezullojnë nga Federata

Një rast vërtet i rrallë ka ndodhur në Kosovë, atje ku ka pasur një ndëshkim për një arbitër, megjithëse nuk po luhet futboll. Bëhet fjalë për Qëndrim Vatën, ndërsa arsyeja lidhet me shkaqe politike.

Vetë arbitri ka publikuar mendimin e tij në lidhje me situatën politike në Kosovë. Ai e ka krahasuar Albin Kurtin që tashmë u rrëzua si kryeministër, me diktatorin korean Kim Jong Un. Kjo solli menjëherë vendimin e Federatës të Futbollit në Kosovës, duke e pezulluar arbitrin dhe njëkohësisht duke hapur një procedurë për Qëndrim Vatën. /Sport Ekspres/