E ardhmja e Berishës, në dorë të Inzagit

0

Etrit Berisha është duke bërë më të mirën për të bindur drejtuesit e klubit dhe Simone Inzagin që ta vendosë portier të parë, edhe pse Marketi mbetet i preferuari i tij. Njëri mes të dyve do të largohet kur kampionati do edhe 1 muaj që të nisë.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.