Duka “driblon” De Biazin, sërish…

0

Gjatë përurimit të fushës për të verbër, presidenti i FSHF-së, Duka, foli për të ardhmen e De Biazit, teksa “dribloi” gjithçka: “Kjo çështje më tepër është diskutuar mediatikisht, pasi unë dhe De Biasi nuk jemi ulur për të diskutuar për kontratën pasi ka ende kohë. Unë nuk mendoj se ai do të largohet, megjithatë në ditët në vazhdim do të kemi mundësi të flasim për këtë çështje”, u shpreh Duka. Megjithatë, divorci duket se është gjithmonë e me pranë. Sigurisht, në fund të edicionit, vetëm nëse nuk ndodh ndonjë humbje e turpshme apo të njëpasnjëshme…

 

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.