Dritëro Agolli na thotë lamtumirë

1

Shqipëria humbi sot një njeri të madh, një personalitet unik të letërsisë, Dritëro Agollin. Edhe bota e sportit nuk mund të qëndrojë indiferente dhe të gjithë i shprehin ngushëllime familjes së poetit të madh, i cili tani e tutje do të vazhdojë të shkruajë, por në parajsë.
Në emër të Federatës shqiptare, por edhe gjithë komunitetit të futbollit, presidenti i FSHF-së Armando Duka ka shprehur ngushëllimet e tij, me të cilat bashkohemi të gjithë.

You might also like
1 Comment
  1. ELIOT says

    C ESHTE KU DEBILE …. DUKA ..QE KUR BEHET HISTORIAN KY COBANI MJAFT ME HIPOKRIZITE E KOMUNISTAVE .. DUKE SPIUNI ..HIQENI KETE NDYRESIRE … QE KUR I SHKROI DRITEROI POPULLIT QE TE NDEROHET NGA POULLI …..??APO DIKTATURA ISHTE POPULLI … .????

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.