Donte të tregonte si po kalohej karantina, lojtari i Premier League tregon padashje edhe…”Pornhub”

Si po kalohen këto ditë izolimi nga futbollistët? Shumë intervista kemi dëgjuar deri tani për mënyrën sesi koha kalon me “Play Station” dhe duke u stërvitur në kushtet e shtëpisë. Ndërkohë edhe lojtari i Premier League që luan me Norwich, Timm Klose, ka dashur që të tregojë karantinën e tij.

Duke treguar se po shihte filma në “Netflix”, për të kaluar sa më tepër kohën. E nga ana tjetër, ka harruar një detaj që po shpërndahej gjerësisht në rrjetet sociale dhe në mediat angleze. Klose e kishte një nga faqet më të klikuara “Pornhubin”, megjithëse në momentet e publikimit të fotot, kishte harruar për ta fshirë atë. /Sport Ekspres/