Dita e derrkucëve fluturues

0

Ndodhi vjeshtën e shkuar, u përsërit sot: tifozët e Koventrit dhe Çarltonit janë bsshkuar në kauzën e tyre tragjike, duke protestuar sërish ndaj administrimit skandaloz që po u bëhet klubeve të tyre.

Nga lavdia e Premier Ligës, tashmë këto klube janë në kaos financiar dhe nëse Çarltoni ia doli të mbijetojë në Ligën 1, Koventri është fundosur në Ligën 2 dhe nuk ka rreze drite në horizont.

Sot tifozët u bashkuan, marshuan së bashku drejt stadiumit dheaty protestuan me mënyrën e tyre origjinale, që është bërë hit tashmë: mijëra derrkucë plastikë mbuluan fushën, duke ndalur sfidën për disa minuta.

 

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.