“Diploma, para kësaj s’ishte asgjë!”

0

Përpara disa ditësh u diplomua si profesor, por dje është ngjitur në altarin e Champions, me një mbrëmje perfekte në mbrojtje, duke anulluar Suarezin dhe, madje, duke realizuar me kokë. Në fund të ndeshjes, Xhorxho Kielini u shpreh: “Më e vështirë të mundësh Barcelonën se sa të marrësh diplomën. A ka mbaruar? Jo, aspak… Në “Camp Nou” na presin 95 minuta të gjata. Tani, vëmendja në kampionat. Treguam nivel dhe personalitet. Jemi ende në mes të veprës…”.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.