Diesel, qeni polic qe u vra si hero!

0

Edhe pse jashte futbollit, historia e jashtezakonshme e qenit te races pastor belg, i stervitur nga forcat speciale sidomos per gjetjen e bombave dhe qe ishte 7-vjec eshte e jashtezakonshme dhe padiskutim qe merion nje kapitull me vete. Te kishte qene nje njeri, ndoshta buja do te ishte e madhe, por duke qene se eshte vetem nje kafshe, nuk ka marre meritat qe meritonte.

Diesel2

 

E megjithate, ne operacionin “blitz” ne Saint-Denis, 800 metra larg “Stade de France”, ai shpetoi jeten e kater policeve, qe ndodheshin pas tij, sepse me kurajo u fut i pari ne banesen qe ishte edhe celula e xhihadisteve ne Paris… Quhej Diesel dhe sipas deshmitarit okular “pasi u plagos rende, u kthye te vdiste prane te zotit, ose ndryshe kolegut te tij”…

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.