Dëmtohet Radas, mungesat bëhen 3

0

Janë bërë 3 mungesat e Skënderbeut në ndeshjen e parë të kampionatit. Për Osmanin dhe Abilaliajn gjithçka ishte thënë më parë, apsi vijnë nga dëmtimet. Ata kanë kryer dje stërvitje veç grupit, ndërkohë që mungesa e tretë është ajo e Marko Radasit. Kroati ka vrapuar veç të tjerëve dhe më pas ka kryer disa ushtrime, sepse ka pasur një kontraktim. Pra, nuk ia vlen të sakrifikohet për këtë takim, pasi përpara janë shumë ndeshje të tjera. Janë 3 mungesa, por kampionët e kanë grupin dhe trajneri Josa është i qetë.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.