De Biazi nuk rrezikon më me Ajetin

0

Arlind Ajeti ka rrezikuar shumë në sfidën ndaj Italisë, pasi gjendja e tij fizike nuk ishte nga më të mirat.

Mbrojtësi i Torinos ka probleme fizike dhe ndaj Bosnjes do të ulet në stol, por gjendja e tij, që kur ka ardhur, s’ka qenë e mirë.

Futbollisti, madje, ka sakrifikuar për të luajtur ndaj Italisë dhe De Biazi s’do t’i besojë më, pasi nuk ka ndër mend të rrezikojë.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.