Cr. Ronaldo vs Messi, cili eshte lojtari me i mire? (Video)

0

Nepermjet nje videoje me perplasjet me te forta mes 2 lojtareve me ne ze per momentin Cristiano Ronaldo dhe Leonel Messi. Do te shikoni perplasje titanesh me aftesite e tyre te zhvilluara gjate sezonit futbollistik 2014-2015 ku perfshihet sfidat ne kampionatin Europian, kampionatin Spanjoll, kupa e Mbretit po ashtu edhe ne sfidat e liges se Kampioneve.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.