Çiklizëm, Redi Halilaj eshte kampioni i ri i vendit!

0

 

Redi Haliaj është kampioni i ri i Shqipërisë. Çiklisti 25-vjeçar ka fituar garën 175 kilometra të gjatë duke lënë pas Iltjan Nikën dhe Eugert Zhupën. Etapa ka qenë Tiranë-Elbasan-Peqin-Tiranë. Të tre janë pjesë e ekipeve italiane duke treguar edhe përgatitjen e tyre. Halilaj e ka mbyllur garën mbi 1 minutë më shpejt se ndjekësit. Kjo etapë ka patur dy ngjitje të nivelit mesatar dhe kanë marrë pjesë rreth 130 çiklistë. Në ditët e kaluar garën e kronometrit e ka fituar Eugert Zhupa, i cili ka konfirmuar se është më i miri në këtë specialitet.

 

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.