Çështja Taku pezull, ja dy rrugët e zgjidhjes

0

Në momentin që ende nuk ka asnjë vendim përfundimtar për çështjen Taku, dy janë rrugët për lojtarin. Të kthehet në skuadër, pasi t’i kërkojë falje publike para ekipit, trajnerit Mirel Josa dhe më pas të presë i duruar vendimet e njëshit bardheblu, që zor se e kthen më në ekip, por do ta mbajë si rezervë. Rruga e dytë është kalimi tek Tirana B. Një zgjidhje kjo që do të amortizonte në një farë mënyre vendimin për përjashtimin përfundimtar. Nuk përjashtohet edhe rruga e tretë. Zgjidhja e kontratës, që do të vinte në paqe gjithë ambientin bardheblu…Gjithsesi, janë veçse hamendësime. Gjithçka është në dorë të Refik Halilit që prej së hënën ende nuk e ka ndarë mendjen.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here