Browsing Category

Sporte të tjera

Shuhet legjenda Ymer Pampuri

Ndahet nga jeta Ymer Pampuri, Kampion Olimpik, i vetmi në historinë e Shqipërisë. Për të gjithë ata që nuk e…

Nadal denoncon ish-ministren

Rafael Nadal mban premtimin që kishte bërë në Indian Ëells dhe denoncon ish-ministren franceze, Roselyne Bachelot.…