Browsing Category

Editorial

Të kalosh me të kuqe…

Opinion nga Saimir Demi Rregullat janë vendosur që dikush të marrë guximin për t’i thyer, kështu që është në…

Politikani De Biazi

Para pak ditësh presidenti i Federatës Shqiptare të Futbollit, Armand Duka, deklaroi se pas Europianit u dehëm dhe…

Kartolinë e dalë shpirtit!

Fatmir Mëneri Qëllonte e diel 3 shtatori i 20 viteve më parë. Si i thonë plakat, “të kam pritur me duart e mia”,…