Browsing Category

Europa League

Interi drejt Europa Ligës?

Bileta e fundit italiane për në Ligën e Evropës është kthyer në një telenovelë. Çuditë ende nuk kanë mbaruar dhe…

Moratti: E përmbysim Wolfsburgun

Kthehet të flasë Masimo Morati dhe e bën për “Gazzetta dello Sport”, duke e bërë të ditur dëshirën për të përmbysur…

Feyenoord, furia huligane!

Te papermbajtshem, nje furi e vertete, e shfryre ndaj policise italiane, ndaj Romes dhe ndaj veprave arkitekturore.…